Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Aankondigingen

Datum Titel
22-09-2017 Vrijwilligersavond op 17 november 2017
Hierbij worden alle vrijwilligers, die in 2017 hun handen uit de mouwen hebben gestoken voor onze vereniging, met hun eventuele partner uitgenodigd voor de vrijwilligersavond, die op vrijdag 17 november a.s. zal worden gehouden in Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys.

Lees voor verdere informatie de uitnodiging.

Lees meer...
10-09-2017 Reanimatie en AED cursus

Beste av nop leden

Weten wat te doen bij een plotselinge hartstilstand hartritme stoornis is belangrijk. Ook av nop leden kan een hartprobleem overkomen ondanks een sportieve en gezonde levensstijl.

De hartstichting is daarom dit jaar het goede doel van de Fish Potato Run.

Lees meer...
07-09-2017 RTC Noord trainingen bij AV NOP

Het RTC biedt een voltijdprogramma talentontwikkeling aan in diverse atletiekdisciplines. Zo zijn er voltijdprogramma’s sprint, hordelopen, meerkamp en midden lange afstand . Om in aanmerking te kunnen komen voor deelname aan de trainingen zijn eisen en limieten gesteld waaraan iedere deelnemende of potentiele atleet aan moet voldoen.

Het afgelopen jaar zijn er minimaal 7 atleten van AV NOP geweest die hebben deelgenomen aan het voltijdprogramma van RTC Noord te Heerenveen. Deze groep heeft iedere week minimaal 5 trainingen per week in Heerenveen bijgewoond.

Lees meer...
07-09-2017 Trainers cursussen (07-09-2017)

Trainers cursussen
AV NOP verzorgt looptrainingen op bijna iedere dag van de week. Dit is alleen mogelijk als er voldoende trainers zijn en blijven. Daarom doen we regelmatig een beroep op de leden om trainer te worden en zich daarvoor op te laten leiden.
Voor leden die een trainerscursus willen volgen zijn de dagen waarop de cursus van Holland Running plaats vindt bekend gemaakt. Het betreft cursussen op de zaterdagochtend en de zaterdagmiddag, beide in Amsterdam in de periode eind oktober 2017 tot begin maart 2018.

Meer informatie vind je via de link:
http://runningholland.nl/opleiding-tot-hardlooptrainer Mochten er meerdere personen vanuit av nop interesse hebben dan zou het kunnen dat de opleiding bij AV NOP gegeven wordt.

Lees meer...
06-09-2017 Clubkampioenschappen op 7 oktober 2017

Op 7 oktober a.s. vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van AV NOP plaats op "De Bosbaan" in Emmeloord. De eerste onderdelen van deze wedstrijd beginnen om 11.00 uur en omstreeks 17.00 uur zullen de clubkampioenen van 2017 bekend zijn.

Meerkampen
800m en 1500m steeple, met waterbak

Open clubkampioenschappen 5000m en finale van de dorpencompetitie

Bekijk voor meer informatie over de clubkampioenschappen de aankondiging en de informatie

Lees meer...
20-06-2017 Meisjes C junioren door naar de landelijke finale!

Na drie spannende competitie wedstrijden hebben de meiden van de C junioren zich weten te plaatsen voor de landelijke finale. De finale zal plaats vinden op 16 september en de grote vraag is  altijd waar..? Maar voor nu  is het een prestatie om trots op te zijn. Het betekend namelijk dat deze meiden nu al met hun team behoren tot de beste twaalf teams van Nederland. Ze zijn als tweede van de poule door en staan na de drie voorrondes achtste van Nederland.

Lees meer...
01-06-2017 Uitslag Zomeravondloop Espel 2017

De uitslag staat hier.

Alle info over de zomeravondloop is hier te vinden.

De tussenstand van de dorpencompetitie is bijgewerkt Kijk hier.
Lees meer...
20-04-2017 Dorpencompetitie 2017

Met de Koningsloop 2017 start ook de Dorpencompetitie 2017.

Hier vind je alles over de dorpencompetitie.

06-03-2017 Chris Mollenkamp 75 jaar
Chris is onze trainer voor de kracht. Hij is 75 jaar geworden.
Ondanks zijn leeftijd is hij nog steeds erg enthousiast en inspirerend.
We hebben dit gevierd met een gezellig samenzijn in de kantine na afloop van
de training.

Namens de dinsdagavond krachtgroep, Rommie en Gerard
Lees meer...

 

Sponsoren

 

Facebook

Twitter