Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Oproep aan alle leden
   (30-11-2018)

Oproep aan alle leden
 
Vrijwilligerswerk voor je club kan op heel veel manieren. Je kunt een kantinedienst draaien, meehelpen bij het organiseren van wedstrijden en andere verenigingsactiviteiten. Je kunt je verdienstelijk maken als trainer, bestuurslid, schoonmaker, jurylid, commissielid etc. Maar je kunt ook geld verdienen voor de vereniging door namens AVNOP de gemeente te helpen tijdens verkiezingsdagen. Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen en donderdag 23 mei 2019 zijn de Europese Parlementsverkiezingen.  De gemeente is op zoek naar:
  • Stembureauleden voor de ochtend + 's avonds tellen
    Van 7.00 tot 14.00 uur zitting op het stembureau en vanaf 21.00 uur tellen
  • Stembureauleden voor de middag + 's avonds tellen
    Van 14.00 tot 21.00 uur zitting op het stembureau en vanaf 21.00 uur tellen
  • Tellers voor de avond
    Vanaf 21.00 uur tellen

De vergoeding voor je hulp als stembureaulid of teller stort de gemeente op rekening van AVNOP. Voor stembureauleden die een ochtend/middag + avond helpen ontvangt AVNOP € 100,- per verkiezing. Wil je alleen helpen met tellen dan ontvangt de vereniging € 25,- per verkiezing. Volgt je de e-learning dan ontvangt AVNOP ook nog een extra vergoeding van € 25,-

Wil je je vrijwillig inzetten voor je vereniging door een dag(en) zitting te nemen op een stembureau? Meld je dan aan via de site van de gemeente Noordoostpolder. De minimale leeftijd om zitting te nemen is 18 jaar. De sluitingsdatum voor het aanmelden is maandag 17 december. Daarna maakt de gemeente een planning en hoor je half januari of en wanneer je bent geplaatst. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een introductie en de e-learning. Onze eerste lid is al aangemeld, ben jij de volgende?

Opgeven bij de gemeente: hier
IBAN AV NOP:   NL80 RABO 0386 5098 59

Sponsoren

 

Facebook