Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Rabobank Clubkas Campagne
   (30-09-2018)

JOUW STEM IS GELD WAARD!

 
AVNOP doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk, kom dan in actie en steun onze club van dinsdag 2 oktober t/m 16 oktober. 
Geef ons jouw stem op www.rabobank.nl/noordoostpolder-urk. 

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne

De Clubkas Campagne is een prachtige kans om onze clubkas te spekken! Rabobank Noordoostpolder-Urk stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar voor de Clubkas campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank door middel van stemmen verdelen over de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. AVNOP is één van de deelnemende verenigingen. Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 2 oktober tot en met dinsdag 16 oktober 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit.  Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt, dus doe mee en stem tweemaal op AVNOP.  Dit jaar is het bestedingsdoel de vrijwilligersavond. Een vereniging als het onze, kan niet zonder vrijwilligers. Met de vrijwilligersavond bedankt AVNOP de vrijwilligers voor hun inzet.
Dus ben je lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk? Let dan op je brievenbus en breng tussen 2 en 16 oktober jouw stem uit op www.rabobank.nl/noordoostpolder-urk
 

Sponsoren

 

Facebook