Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Chronoloog Pupillen medaillewedstrijd 7apr2018
   (31-03-2018)

Na een half jaar zich te hebben geconcentreerd op de indoorwedstrijden en de vele crossen die werden georganiseerd, kunnen de pupillen van de regio IJsseldelta zich weer (schoorvoetend?) voor een wedstrijd op de atletiekbaan melden.

Op zaterdag 7 april 2018 zal op de "Bosbaan" in Emmeloord de eerste medaille- wedstrijd voor de pupillen van de regio IJsseldelta plaatsvinden.

Om 09.30 uur beginnen de pupillen van av De Sprinter, av Isala '96, Flevo Delta, av Salland en av NOP aan de eerste onderdelen van deze wedstrijd op de atletiekaccommodatie aan de Banterweg.

Na een (voor sommige atleten te) lange winterperiode trekken de atleten hun spikes weer aan om zo goed mogelijk op de baan te presteren. Het is voor verreweg de meeste deelnemers de eerste mogelijkheid om de persoonlijke records van het vorige baanseizoen te verbeteren.

Het is bovendien hun eerste kans om punten te verzamelen voor de reeks van vier medaillewedstrijden die dit jaar traditioneel op het wedstrijdprogramma van de regio IJsseldelta staat. De door de atleten behaalde prestaties worden bij deze wedstrijden omgezet in een puntentotaal, dat aan het eind van het baanseizoen recht geeft op een "gouden", "zilveren" of "bronzen" herinnering.

Zie ook de pdf-aankondiging .

 Hier is het chronoloog van de eerste medaille- wedstrijd voor de pupillen van de regio IJsseldelta te vinden.

Sponsoren

 

Facebook