Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

AV NOP zoekt juniorentrainer
   (06-12-2017)

Atletiekvereniging AV NOP heeft haar thuisbasis in Emmeloord. De vereniging heeft te maken met een groeiend aantal jeugdleden en wedstrijdatleten, daarnaast heeft de vereniging een grote groep recreatieve hardlopers en een wandelafdeling.

Door met name de groei van de categorie junioren is AV NOP op zoek naar een juniorentrainer. De prioriteit ligt bij het vinden van een juniorentrainer voor alle onderdelen. Bij de juniorenatletiek hebben we al de beschikking over een horde- en looptrainer.

Binnen de groep junioren zijn er elk jaar meerderen atleten die meedoen aan NK ’s, daarnaast lukt het ons als vereniging al meerdere jaren om met competitieploegen door te dringen in de landelijke finale. De vereniging beschikt over een mooie accommodatie en er is ruim voldoende goed materiaal aanwezig.

Functieomschrijving:

 

*             Je werkt zelfstandig aan de voorbereiding en uitvoering van de training van de junioren;

*             Je stelt, samen met de overige trainers, de jaarplanning en een wedstrijdkalender op;

*             Je begeleidt atleten tijdens wedstrijden;

*             Je houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de atletiektraining.

 

Van de trainer wordt verwacht dat hij/zij in het bezit is van de juiste kennis en/of kwalificaties of bereid is zich op dit vlak te laten bijscholen. De trainer ontvangt een kledingpakket van de verenging.

Geboden wordt 6 uur als juniorentrainer.

Vergoeding in overleg.

 

De trainingstijden zoals die nu zijn, kun je op de website teruglezen. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Annet Hegeman 06-30438292

Sponsoren

 

Facebook