Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Reanimatie en AED cursus
   (10-09-2017)

Beste av nop leden

Weten wat te doen bij een plotselinge hartstilstand hartritme stoornis is belangrijk. Ook av nop leden kan een hartprobleem overkomen ondanks een sportieve en gezonde levensstijl.

De hartstichting is daarom dit jaar het goede doel van de Fish Potato Run.

Bij deze willen we onze leden oproepen om de (basis) cursus Reanimatie en AED te volgen.

Deze cursus wordt gegeven door Stichting Reanimatie en AED Noordoostpolder. Opgave is mogelijk bij de stand van de stichting in de Bosbadhal, als je het startnummer ophaalt voor de FPR, telefonisch of e-mail.

Meer informatie over de cursus vindt U hieronder evenals de kosten en het kunnen declareren hiervan bij de zorgverzekeraar. Bij opgave graag melden dat U lid bent van AV NOP; bij voldoende deelname vindt de cursus dan bij de vereniging plaats.

Zie ook eerdere nieuwsberichten op de av nop en FPR website

Voor meer informatie stuur een email aan info@avnop.nl of .

 

 

Informatie over de cursus door stichting Reanimatie en AED Stichting Noordoostpolder

U kunt leren reanimeren en de AED gebruiken in 2 avonden van 2 uur (19.30 tot 21.30 uur), in een groep van ± 8 personen.

De kosten zijn € 30.- p.p. en wordt, geheel of gedeeltelijk door verschillende ziektekostenverzekeringen vergoed.

Bent U verzekerd bij Zilveren Kruis (ook Groene Land, Avero, DVZ en OZF) Achmea, AZVZ, Menzis (kopie diploma meesturen), Trias en de Friesland (vergoed alleen de basiscursus) dan krijgt U 75% vergoed. CZ, De Amersfoortse, OHRA, ONVZ / Aegon, SIZ,  Univé, VGZ,VVAA en Zekur vergoeden 100% allen alleen bij aanvullende verzekering (U krijgt op de cursusavond een bon). Nieuw is een vergoeding van IZZ.

Er is geen vooropleiding nodig. Bij voldoende deelname in de omliggende plaatsen en het gebruik kunnen maken van een geschikte ruimte, komen we ook naar u toe. Na een ½ jaar volgt dan de eerste herhalingscursus, deze duurt ± 2 uur en kost € 15.-. Daarna wordt U elk jaar opgeroepen voor een herhalingscursus.

U krijgt van mij een mail met de vraag of de geplande datums gelegen komen. Bij voldoende aanmeldingen is er dan ook een keuze mogelijkheid.

 

Als U zich op wilt geven voor een reanimatie en AED cursus dan vragen wij naam, adres, woonplaats, geboortedatum, email adres en telefoonnummer.

Mocht U nog vragen hebben of zich aan willen melden, dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groeten,

Mw. R. Willems.

 

Stichting Reanimatie en AED Noordoostpolder.

Telefoon (0527) 618208

E-mail gpwillems@online.nl

Sponsoren

 

Facebook

Twitter