Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

RTC Noord trainingen bij AV NOP
   (07-09-2017)

Het RTC biedt een voltijdprogramma talentontwikkeling aan in diverse atletiekdisciplines. Zo zijn er voltijdprogramma’s sprint, hordelopen, meerkamp en midden lange afstand . Om in aanmerking te kunnen komen voor deelname aan de trainingen zijn eisen en limieten gesteld waaraan iedere deelnemende of potentiele atleet aan moet voldoen.

Het afgelopen jaar zijn er minimaal 7 atleten van AV NOP geweest die hebben deelgenomen aan het voltijdprogramma van RTC Noord te Heerenveen. Deze groep heeft iedere week minimaal 5 trainingen per week in Heerenveen bijgewoond.

Onlangs heeft ons het verzoek bereikt om structureel op zaterdagmorgen een groep van RTC Noord gebruik te laten maken van de faciliteiten van AV NOP. Het bestuur van AV NOP en gemeente NOP heeft hier onder bepaalde voorwaarden toestemming aan verleend. Hiermee proberen wij ook een positieve bijdrage te leveren aan de verdere talent ontwikkeling binnen de wedstrijdatletiek. Echter willen we ook benadrukken dat AV NOP in dit geval alleen faciliteert en geen invloed heeft op het toelaten van atleten tijdens de trainingen.

Vanaf 30 september a.s. kunt u deze groep aantreffen op de baan van AV NOP tussen ca. 9.00 en 12.00 uur.

We wensen RTC Noord veel succes in Emmeloord en verwachten een constructieve samenwerking

Sponsoren

 

Facebook

Twitter