Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Looptrainers gezocht
   (28-09-2017)

 AV NOP verzorgt looptrainingen op bijna iedere dag van de week. Dit is alleen mogelijk als er voldoende trainers zijn en blijven. Daarom doen we een beroep op de leden om trainer te worden en zich daarvoor op te laten leiden.
  • Voor leden die zelfstandig looptrainer (niveau 3) willen worden zijn er verschillend mogelijkheden tot het volgen van een cursus, zoals bij de Atletiek Unie, Holland Running of de EFAA i.s.m. Aart Stigter. Een beschrijving van deze cursussen vind je hieronder met een link naar de betreffende website met het actuele aanbod, de cursus dagen en kosten.
  • Voor leden die assistent looptrainer willen worden gaat de vereniging bij voldoende belangstelling een cursus organiseren bij de eigen vereniging.

Kosten voor de cursus kunnen gedeclareerd worden bij de vereniging (zie ook Reglement Studie in het Huishoudelijk Reglement van AV NOP).

Meer informatie over de loopgroepen is te vinden op onze website in o.a. hier

Voor invulling van een looptrainers vacature is een oplossing met meerdere trainers mogelijk.
Ook kandidaten die een deel van de trainingen willen geven worden nadrukkelijk gevraagd zich te melden.

Behalve voor looptrainers kent de vereniging meer vacatures.
Kijk op de
vacaturepagina van de AV NOP website.

Voor meer informatie of om je aan te melden stuur een email aan info@avnop.nl of hesselma@ziggo.nl.

Atletiek Unie

De opleiding Basis Looptrainer 3 is een opleiding van 6 workshops met aanvullende opdrachten die in de eigen trainerspraktijk worden uitgevoerd. De opleiding heeft tot doel zelfstandige trainers op te leiden. De nadruk van de opleiding ligt op het training geven van atleten. De opleiding is bedoeld voor trainers met loopervaring die zelfstandig op een verantwoorde wijze een groep atleten (junioren of senioren) training willen geven en/of door willen stromen naar de opleiding Prestatie Looptrainer 4 om met prestatiegerichte atleten aan de slag te gaan.

locatie

afhankelijk van de organiserende atletiek vereniging

Info

Hier

Running Holland

Running Holland biedt een opleiding tot hardlooptrainer aan en deze is erkend door de Atletiekunie. Deelnemers aan deze opleiding kunnen, na het volgen van de opleiding, de Proeve van Bekwaamheid 3.1 Geven van training bij de Atletiekunie afleggen. Indien je slaagt voor de portfoliobeoordeling en het praktijkexamen ontvang je het diploma van de Atletiekunie.

locatie

Amsterdam of Betuwe ( Culemborg, Geldermalsen, Meteren)

Info

Hier

EFAA i.s.m. Aart Stigter

De opleiding running instructor, bevat naast theoretische kennis vooral veel praktijk. De cursist krijgt veel oefenstof die direct in de praktijk kan worden toegepast. De opleiding speelt in op de behoefte binnen de fitness- en gezondheidsbranche aan geschoolde medewerkers, die in staat zijn zelfstandig hardloopgroepen te begeleiden.

locatie

Amerongen

Info

Hier en hier

 

Sponsoren

 

Facebook

Twitter