Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Trainers cursussen (07-09-2017)
   (07-09-2017)

Trainers cursussen

AV NOP verzorgt looptrainingen op bijna iedere dag van de week. Dit is alleen mogelijk als er voldoende trainers zijn en blijven. Daarom doen we regelmatig een beroep op de leden om trainer te worden en zich daarvoor op te laten leiden.
Voor leden die een trainerscursus willen volgen zijn de dagen waarop de cursus van Holland Running plaats vindt bekend gemaakt. Het betreft cursussen op de zaterdagochtend en de zaterdagmiddag, beide in Amsterdam in de periode eind oktober 2017 tot begin maart 2018.

Meer informatie vind je via de link: http://runningholland.nl/opleiding-tot-hardlooptrainer Mochten er meerdere personen vanuit av nop interesse hebben dan zou het kunnen dat de opleiding bij AV NOP gegeven wordt.

Kosten voor de cursus kunnen gedeclareerd worden bij de vereniging (zie ook Reglement Studie in het Huishoudelijk Reglement van AV NOP).

Voor meer informatie of om je aan te melden stuur een email aan info@avnop.nl of hesselma@ziggo.nl.

Running Holland
Running Holland biedt een opleiding tot hardlooptrainer aan en deze is erkend door de Atletiekunie. Deelnemers aan deze opleiding kunnen, na het volgen van de opleiding, de Proeve van Bekwaamheid 3.1 Geven van training bij de Atletiekunie afleggen. Indien je slaagt voor de portfoliobeoordeling en het praktijkexamen ontvang je het diploma van de Atletiekunie.

Sponsoren

 

Facebook

Twitter