Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Nieuwsbericht

Clubkampioenschappen op 7 oktober 2017
   (06-09-2017)

Op 7 oktober a.s. vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van AV NOP plaats op "De Bosbaan" in Emmeloord. De eerste onderdelen van deze wedstrijd beginnen om 11.00 uur en omstreeks 17.00 uur zullen de clubkampioenen van 2017 bekend zijn.

Meerkampen:
Voor de pupillen staan meerkampen op het programma, die bestaan uit vier onderdelen: de sprint, ver of hoog, bal of kogel en 600 of 1000 meter.
De junioren en senioren van AV NOP strijden om de clubtitels in meerkampen die bestaat uit 5 onderdelen, waarbij ze gedeeltelijk zelf de vijf onderdelen van hun meerkamp mogen bepalen.


800m en 1500m steeple, met waterbak.

Tijdens de MILA-onderdelen van de clubkampioenschappen bestaat er voor recreatieve lopers de mogelijkheid deel te nemen aan de 800m.                  
Na afloop van de meerkampen bestaat voor junioren en senioren de mogelijkheid, onder de voorwaarde dat er minimaal vijf deelnemers zijn, de 1500m steeple te lopen. Dit jaar, net als vorig jaar, een officiële steeplechase met waterbak.
                      

Open clubkampioenschappen 5000m en finale van de dorpencompetitie
Al veel jaren vormt, op de dag waarop de clubkampioenschappen plaatsvinden, de loop over 5000m de afsluiting van de jaarlijkse dorpencompetitie. Tevens worden tijdens deze wedstrijd, net als vorige jaren, de Open clubkampioenschappen 5000m voor senioren verlopen. De start van deze loop staat om 15.00 uur op het programma.
Elke keer weer een prachtig gezicht de atleten in een lang en kleurrijk lint de afstand van iets meer dan 12 ronden over de atletiekbaan te zien afleggen. Nog mooier is natuurlijk om dit jaar (eindelijk) de stoute (loop)schoenen eens aan te trekken en deel uit te maken van het lange lint atleten.

Voor deze loop kunnen de atleten zich nog op de dag van de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine inschrijven. 

Bekijk voor meer informatie over de clubkampioenschappen de aankondiging en de informatie (in PDF-formaat).

Het chronologisch overzicht zal in de week voor het kampioenschap ook op deze website zijn te bewonderen.

Sponsoren

 

Facebook

Twitter