Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Welkom bij AV NOP

03-11-2018

IJsseldelta Cross / Clubkampioenschap Cross

AV NOP Cross bij Netl op zaterdag 8 december.
De WOC van AV NOP organiseert op zaterdag  8 december een cross bij Netl in Kraggenburg. 's Morgens is de start van alle categorieën voor de wedstrijdlopers die deelnemen aan de IJsseldelta cross.
Maar in de middag (start om 14.45 uur) kunnen de recreanten de cross lopen, hoe mooi zou het zijn dat er veel lopers van AVNOP hier aan mee zouden doen ..... of er een mooie training van maken die middag.....

Lees meer...

17-10-2018

Tussenstand Scholencross

De tussenstanden van de scholencross zijn hier te vinden

11-10-2018

Jurycursus Algemeen

AV NOP organiseert in samenwerking met de Atletiekunie een Jurycursus (algemeen jurylid) op 4 dinsdagavonden in februari.
Wil je weten wat de regels zijn bij de atletiekonderdelen en wil je graag helpen bij de wedstrijden? Doe dan mee met de cursus.
De cursus is met name bedoeld voor de ouders van pupillen en junioren, maar ook andere geïnteresseerden, ouder dan 16 jaar, kunnen hieraan deelnemen.

Lees meer...

11-10-2018

Foto's clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen afgelopen zaterdag zijn er foto's gemaakt die we graag willen delen. Maar voor het plaatsen van een link naar de foto's op de website heeft AVNOP, in het kader van de AVG (privacywetgeving) toestemming nodig van de ouders/wettelijke vertegenwoordigers van onze leden < 16 jaar en van de leden ouder dan 16 jaar. AVNOP heeft recent een nieuw boekhoud- en ledenadministratiepakket aangeschaft inclusief een nieuwe website met een inlogmogelijkheid voor leden. Momenteel werken we hard aan de inrichting en het vullen van de nieuwe website. De conversie biedt ons de mogelijkheid om eenmalig uw/jouw toestemming te vragen voor het gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal (door middel van aanvinken). Dit is de reden waarom we nu (nog) geen link op de website plaatsen. Het is voor ons praktischer om het verkrijgen van toestemming bij de introductie van de nieuwe website op te pakken. De bescherming van persoonsgegevens van onze (jeugd)leden heeft onze volle aandacht.

10-10-2018

Vrijwilligersavond op 16 november 2018

Hierbij worden alle vrijwilligers, die in 2018 hun handen uit de mouwen hebben gestoken voor onze vereniging, met hun eventuele partner, uitgenodigd voor de vrijwilligersavond, die op vrijdag 16 november a.s. zal worden gehouden in Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys.

Lees meer...

08-10-2018

Uitslag dorpencompetitie

De eindstand van de dorpencompetitie is hier te bekijken.

07-10-2018

Stafet 89

Hier kun je Stafet 89 van oktober 2018 downloaden.

Hier staan de andere Stafet's

 

 

06-10-2018

Clubkampioenschappen 2018

  Onder een stralend zonnetje zijn de clubkampioenschappen 2018 gehouden.
  De uitslagen zijn te vinden op Atletiek.nu
  De uitslag van de 5000 m is hier te vinden.

 

 

 

Sponsoren

 

Facebook