Ogenblik a.u.b. ...
Je bent niet ingelogd
Facebook Twitter

Welkom bij AV NOP

Hieronder staan de laatste 8 nieuwsberichten.
Bij NIEUWS zijn ze allemaal te vinden.

22-09-2017

Vrijwilligersavond op 17 november 2017

Hierbij worden alle vrijwilligers, die in 2017 hun handen uit de mouwen hebben gestoken voor onze vereniging, met hun eventuele partner uitgenodigd voor de vrijwilligersavond, die op vrijdag 17 november a.s. zal worden gehouden in Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys.

Lees voor verdere informatie de uitnodiging.

Lees meer...

15-09-2017

Eindelijk nieuw clubtenue AV NOP

Na een lange zoektocht zijn we er eindelijk in geslaagd om een mooi een kwalitatief hoogwaardig  clubtenue te kunnen aanbieden. In samenwerking met Klif 18 is er gekozen om verder te gaan met Craft. Dit merk heeft samen met ons gewerkt aan een nieuw ontwerp en bood de beste mogelijkheden om aan te sluiten op de voorgeschreven kleuren die vastgelegd zijn bij de Atletiek Unie.

Lees meer...

10-09-2017

Reanimatie en AED cursus

Beste av nop leden

Weten wat te doen bij een plotselinge hartstilstand hartritme stoornis is belangrijk. Ook av nop leden kan een hartprobleem overkomen ondanks een sportieve en gezonde levensstijl.

De hartstichting is daarom dit jaar het goede doel van de Fish Potato Run.

Lees meer...

10-09-2017

Tussenstand dorpencompetitie na de FishPotatoRun

De tussenstand van de dorpencompetitie is ook weer bijgewerkt

07-09-2017

RTC Noord trainingen bij AV NOP

Het RTC biedt een voltijdprogramma talentontwikkeling aan in diverse atletiekdisciplines. Zo zijn er voltijdprogramma’s sprint, hordelopen, meerkamp en midden lange afstand . Om in aanmerking te kunnen komen voor deelname aan de trainingen zijn eisen en limieten gesteld waaraan iedere deelnemende of potentiele atleet aan moet voldoen.

Het afgelopen jaar zijn er minimaal 7 atleten van AV NOP geweest die hebben deelgenomen aan het voltijdprogramma van RTC Noord te Heerenveen. Deze groep heeft iedere week minimaal 5 trainingen per week in Heerenveen bijgewoond.

Lees meer...

07-09-2017

Trainers cursussen (07-09-2017)

Trainers cursussen
AV NOP verzorgt looptrainingen op bijna iedere dag van de week. Dit is alleen mogelijk als er voldoende trainers zijn en blijven. Daarom doen we regelmatig een beroep op de leden om trainer te worden en zich daarvoor op te laten leiden.
Voor leden die een trainerscursus willen volgen zijn de dagen waarop de cursus van Holland Running plaats vindt bekend gemaakt. Het betreft cursussen op de zaterdagochtend en de zaterdagmiddag, beide in Amsterdam in de periode eind oktober 2017 tot begin maart 2018.

Meer informatie vind je via de link:
http://runningholland.nl/opleiding-tot-hardlooptrainer Mochten er meerdere personen vanuit av nop interesse hebben dan zou het kunnen dat de opleiding bij AV NOP gegeven wordt.

Lees meer...

06-09-2017

Clubkampioenschappen op 7 oktober 2017

Op 7 oktober a.s. vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen van AV NOP plaats op "De Bosbaan" in Emmeloord. De eerste onderdelen van deze wedstrijd beginnen om 11.00 uur en omstreeks 17.00 uur zullen de clubkampioenen van 2017 bekend zijn.

Meerkampen
800m en 1500m steeple, met waterbak

Open clubkampioenschappen 5000m en finale van de dorpencompetitie

Bekijk voor meer informatie over de clubkampioenschappen de aankondiging en de informatie

Lees meer...

01-09-2017

Stafet 81

Hier kun je Stafet 81 van augustus 2017 downloaden.

Hier staan de andere Stafet's

 

 

 

 

 

 

Sponsoren

 

Facebook

Twitter